Samsung NZ3000H

Du får fuld kontrol over dit induktionskomfur med den intuitive sliderkontrollen. Temperaturen indstilles og ændres hurtigt og let ved at trække fingeren hen over LED-displayet. Med Quick Stop-funktionen slukker du hurtigt for varmen med et enkelt touch, hvis en gryde er ved at koge over, eller en pande er blevet for varm. Quick Stop reagerer omgående og slukker straks for varmen ved en let berøring. Samsungs induktionskomfur har en Power Boost-funktion, som intensiverer varmen i en bestemt zone. Du kan f.eks. få kartoflerne hurtigere i kog eller få panden hurtigere varm til bøfferne. Autodetektering af køkkentøj hjælper dig til at være energismart og højner sikkerheden. Hvis en gryde eller pande dækker mindre end 60 procent af en varmezone, får du en advarsel, så du kan vælge en zone, der passer bedre i størrelsen.

Nøglefunktioner

 • Styr funktionerne med sliderkonrol
 • Quick Stop mindsker risikoen for ulykker
 • Power Boost gør det hurtigere at lave mad
 • Smart og sikkert med Autodetektering

Produktegenskaber

 • Styr funktionerne med sliderkonrol
  Du får fuld kontrol over dit induktionskomfur med den intuitive sliderkontrollen. Temperaturen indstilles og ændres hurtigt og let ved at trække fingeren hen over LED-displayet.
 • Quick Stop mindsker risikoen for ulykker
  Med Quick Stop-funktionen slukker du hurtigt for varmen med et enkelt touch, hvis en gryde er ved at koge over, eller en pande er blevet for varm. Quick Stop reagerer omgående og slukker straks for varmen ved en let berøring.
 • Power Boost gør det hurtigere at lave mad
  Samsungs induktionskomfur har en Power Boost-funktion, som intensiverer varmen i en bestemt zone. Du kan f.eks. få kartoflerne hurtigere i kog eller få panden hurtigere varm til bøfferne.
 • Smart og sikkert med Autodetektering
  Autodetektering af køkkentøj hjælper dig til at være energismart og højner sikkerheden. Hvis en gryde eller pande dækker mindre end 60 procent af en varmezone, får du en advarsel, så du kan vælge en zone, der passer bedre i størrelsen.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
2-3 d. 0,00 kr 0,00 kr 3.998 kr 3.998 kr Til butik
Prisudvikling for bedste pris uden fragt