Siemens EQ.5 TE501205RW

For at aromaen i en kop espresso kan udfolde sig fuldt ud, skal den brygges ved den helt rigtige temperatur. Den ideelle bryggetemperatur for en perfekt espresso ligger mellem 90 °C og 95 °C. Hvis temperaturen er for lav, frigives kun en del af aromastofferne i kaffen. Ved en for høj temperatur kommer kaffen hurtigt til at smage brændt. Derfor opvarmer EQ kaffemaskinerne med det verdensberømte sensoFlow System altid vandet til den rigtige temperatur, og under hele brygningen. Dermed garanterer den enestående teknik en enestående espresso. Takket være det præcise tryksystem og den konvekse presser bliver kaffepulveret uafhængig af mængden altid presset perfekt sammen. På den måde trækkes der endnu flere af de gode aromastoffer ud af kaffen. Dermed er aromaPressure-systemet det optimale supplement til det verdensberømte sensoFlow-system - for en perfekt konstant bryggetemperatur. Og resultatet: uforglemmelig aromatisk kaffenydelse.
Den intuitive direkte betjening med drejeknap gør allerede betjeningen af kaffemaskinen til en nydelse. Med den øverste drejeknap indstiller du den ønskede drik (f.eks. espresso eller café crème). Med den nederste indstillingsknap vælger du blot, hvor stærk kaffen skal være - blandt et udvalg fra mild til ekstra stærk. Uanset om det er en lille espresso i mellemtiden eller latte macchiato i glasset: det højdejusterbare kaffemundstykke tilpasser sig perfekt til alle kopstørrelser. Selv 15 cm høje latte macchiato-glas kan uden problemer komme ind under kaffemundstykket. Dermed er der ingen grænser for nydelsen. Helt perfekt ned i mindste detalje. Dobbeltkopfunktionen giver mulighed for smart og nemt at lave to kopper espresso eller café crème. Du stiller blot kopperne under det todelte mundstykke, inden enheden med kun et tryk på knappen starter to på hinanden følgende brygge- og maleprocesser. For en enestående aroma og den dobbelte nydelse.

Nøglefunktioner

 • Innovativt varmesystem: sensoFlow-systemets konstante bryggetemperatur garanterer den største espressonydelse hver gang
 • CreamDrive: Eksklusiv keramisk kværn
 • Brugervenlig knap og LED-indikering
 • SinglePortion Cleaning: Tømmer alle maskinens rør efter hver brygning
 • MilkPerfect: Mælkedysse med garanteret godt resultat takket være skumning direkte i koppen

Produktegenskaber

 • Maksimal aroma takket være optimal bryggetemperatur - sensoFlow System
  For at aromaen i en kop espresso kan udfolde sig fuldt ud, skal den brygges ved den helt rigtige temperatur. Den ideelle bryggetemperatur for en perfekt espresso ligger mellem 90 °C og 95 °C. Hvis temperaturen er for lav, frigives kun en del af aromastofferne i kaffen. Ved en for høj temperatur kommer kaffen hurtigt til at smage brændt. Derfor opvarmer EQ kaffemaskinerne med det verdensberømte sensoFlow System altid vandet til den rigtige temperatur, og under hele brygningen. Dermed garanterer den enestående teknik en enestående espresso.
 • Fuld aroma og uforlignelig kaffecreme - aromaPressure-system
  Takket være det præcise tryksystem og den konvekse presser bliver kaffepulveret uafhængig af mængden altid presset perfekt sammen. På den måde trækkes der endnu flere af de gode aromastoffer ud af kaffen. Dermed er aromaPressure-systemet det optimale supplement til det verdensberømte sensoFlow-system - for en perfekt konstant bryggetemperatur. Og resultatet: uforglemmelig aromatisk kaffenydelse.
 • Den enkle vej til en perfekt kaffeoplevelse
  Den intuitive direkte betjening med drejeknap gør allerede betjeningen af kaffemaskinen til en nydelse. Med den øverste drejeknap indstiller du den ønskede drik (f.eks. espresso eller café crème). Med den nederste indstillingsknap vælger du blot, hvor stærk kaffen skal være - blandt et udvalg fra mild til ekstra stærk.
 • Velegnet til alle - højdejusterbart kaffemundstykke
  Uanset om det er en lille espresso i mellemtiden eller latte macchiato i glasset: Det højdejusterbare kaffemundstykke tilpasser sig perfekt til alle kopstørrelser. Selv 15 cm høje latte macchiato-glas kan uden problemer komme ind under kaffemundstykket. Dermed er der ingen grænser for nydelsen. Helt perfekt ned i mindste detalje.
 • Delt nydelse er dobbelt nydelse - vælg dobbeltkop til espresso og café crème
  Dobbeltkopfunktionen giver mulighed for smart og nemt at lave to kopper espresso eller café crème. Du stiller blot kopperne under det todelte mundstykke, inden enheden med kun et tryk på knappen starter to på hinanden følgende brygge- og maleprocesser. For en enestående aroma og den dobbelte nydelse.
 • Fortrinligt mælkeskum garanteres - milkPerfect
  Med milkPerfect lykkes fast og fint mælkeskum også for nybegynderen. Takket være automatisk piskning direkte i koppen lægger det faste skum sig ovenpå mælken af sig selv. Fyld nemt og enkelt mælk i koppen og lad den skumme op. Lige så nemt som at lave mælkeskummet er det at rengøre mælkeskummeren. Den er nem at tage af og kan vaskes i opvaskemaskinen.
 • Finmalet, ekstra smagsrig - ceramDrive
  Den eksklusive ceramDrive kaffekværn maler kaffebønnerne ekstra fint, hvorved der opnås en smagsintensiv oplevelse af de mange aromastoffer ved kaffebrygningen. Og da keramiske kaffekværne i modsætning til kaffekværne af stål stort set er vedligeholdelsesfri, er der garanti for vedvarende nydelse i førsteklasses kvalitet.
 • Automatisk strømfrakobling - zeroEnergy Auto-off
  Energieeffektive teknologier får stadig større betydning med stigende energiomkostninger. Med zeroEnergy Auto-off slår enheden efter den ønskede tid automatisk fra strømnettet og sparer dermed effektivt på energiforbruget.
 • Altid hygiejnisk - udtagelig bryggeenhed
  For en hygiejnisk rengøring også inde i maskinen kan kaffemaskinens bryggeenhed nemt tages ud af apparatet, rengøres under rindende vand og sættes tilbage igen på samme måde. Så du hurtigere igen kan nyde det du virkelig ønsker: den rene aroma af de fineste kaffespecialiteter.
 • Altid frisk vand til brygningen - singlePortion Cleaning
  For at kaffen altid brygges med frisk vand, sørger singlePortion Cleaning for en smart og hygiejnisk rengøring af alle ledninger i maskinen - og det efter hver enkelt brygning. Det er perfektion ned i mindste detalje. For nydelse i den helt store stil.
 • For langvarig nydelse - calc'nClean
  Calc'nClean sørger for afkalkning og rengøring i en proces. Serviceprogrammet giver optimal rengøring, samtidig med at maskinens levetid maksimeres - og du kan se frem til fantastisk kaffe i lang tid fremover.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
I dag
1-2 d.
Kan afhentes
0,00 kr 0,00 kr 2.899 kr 2.899 kr Til butik
1-2 d. 0,00 kr 0,00 kr 2.899 kr 2.899 kr Til butik
1-2 d. 0,00 kr 29,00 kr 2.899 kr 2.928 kr Til butik
2-3 d. 0,00 kr 0,00 kr 4.398 kr 4.398 kr Til butik
Prisudvikling for bedste pris uden fragt