The LEGO Batman Movie Blu-ray cover

Vind "The LEGO Batman Movie" på Blu-ray eller DVD

28. jun 2017
- af Redaktionen

LEGO filmen om Batman er endnu et supermorsomt pletskud, der vil underholde hele familien.

I den samme ånd, der gjorde LEGO-filmen til et verdensomspændende fænomen, er den selvudnævnte hovedrolleindehaver – "The LEGO Batman Movie" – stjernen i sit helt eget fantastiske eventyr.

Der er ændringer under opsejling i Gotham, og hvis Batman vil redde byen fra Jokeren, må han, der ellers foretrækker at arbejde alene, samarbejde med andre og måske - bare måske, lære at være i lidt bedre humør.

Batman kommer ved en fejltagelse til at adoptere en dreng ved en velgørenhedsfest. Samtidig har Jokeren uhyrlige planer for Batman og Gotham City.

Phantom portalen er åbnet og Batman kan ikke helt håndtere begivenhederne alene. Men han kan altså selv, mener han - eller kan han?

Will Arnett er endnu engang hylende morsom som Batman i den engelsksprogede version, hvor han får fint selskab af Zach Galifianakis som Jokeren samt Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes og mange flere.

Vi trækker 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 24. juli kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvem lægger stemme til Batman i den engelsksprogede version af "The LEGO Batman Movie"?Vælg præmieAlle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreve-->