Alien: Covenant Blu-ray cover

Vind "Alien: Covenant" på Blu-ray eller DVD

4. okt 2017
- af Redaktionen

Ridley Scott er tilbage i Alien universet med råuhyggelig ny film, hvor en forrygende Michael Fassbender har sublim dobbeltrolle.

Mandskabet ombord på koloni-rumskibet Covenant er ude på en lang rejse mod en planet i periferien af vores galakse. På turen opdager de noget, de fejlagtigt tror er et paradis. De stopper for at undersøge stedet nærmere, men det viser sig hurtigt at være en mørk og farlig verden, de er landet i.
 
De opdager en trussel, der overgår deres værste fantasier. I et desperat forsøg på at overleve, begiver de sig ud på en sindsoprivende flugt, hvor kun de stærkeste overlever.
 
Ridley Scott vender flot tilbage til det stemningsfulde univers, han skabte for over 25 år siden med den nye film "Alien: Covenant".
 
Oplev livsstærke sjæle og forstyrrede robotter i denne sjette Alien fortælling. Katherine Waterston samt Michael Fassbender spiller hovedrollerne i denne film instrueret af Ridley Scott og skrevet af Dan O'Bannon.

Vi trækker 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 30. oktober kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvem har instrueret "Alien: Covenant"?Vælg præmieAlle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreve